En divas bekendelser

Gianna og Torben har netop afsluttet en romantisk ferie på Bornholm og er igen på arbejde i Detektivbureauet G & T, da den smukke og kendte skuespiller, Beatrice Brammer, findes skuddræbt i sit hjem.

Hun er den tredje københavnske kvinde, der, inden for kort tid, er blevet skudt på klos hold.

Beatrice Brammers velhavende forældre hyrer Detektivbureauet G & T til at efterforske drabet på deres datter.

Torben og Gianna støder på et farverigt persongalleri i og uden for det københavnske teatermiljø under deres opklaring af sagen, der også fører dem til den kriminelle del af det mørke internet, hvor alt er til salg!

Hvad har de dræbte kvinder til fælles? Hvad er motiverne? Er der en gal seriemorder på spil?

Den komplicerede sag fører detektivparret i en helt uventet retning, før det endelige opgør med gerningsmanden udspiller sig.

Nede på stranden gik en familie rundt og samlede sten. De så meget små ud. Bag dem lå havet, der, som et spejl, reflekterede solens stråler, så han måtte knibe øjnene sammen. Den blå himmel mødte det mørkere hav i horisonten. Knoerne på hans hænder blev hvide. Du kan under ingen omstændigheder kaste dig i døden, når der er børn på stranden, formanede han sig selv. En måge udnyttede opdriften ved klinten til at vinde højde. Han så, hvordan den ekvilibristisk balancerede sine strakte vinger i vinden. Han følte sig svimmel, han slap sit greb i rækværket og gik med små skridt hen til den nærliggende bænk. Han satte sig, lagde nakken tilbage og fyldte sine lunger. Han kunne dufte havet, høre et mågeskrig. Han kunne … sorgen sugede resten af tanken ned i sit mørke, stillestående vand. Han lukkede øjnene.

Udkommer i 2017

Bogen har en vejl. udsalgspris på kr. 199,95 og kan købes hos boghandlere i hele landet og via netbutikker som f.eks. Saxo og Arnold Busck.

Eller køb direkte hos Apollons Forlag og få en personlig og unik gave til dig selv eller en, du holder af. Henrik Fiig skriver en personlig hilsen – efter dit valg – til dig eller modtageren foran i bogen. Vi pakker ind i flot gavepapir, sætter kort på og sender pakken til dig eller direkte til gavemodtageren. Bøgerne kan købes enkeltvis for kr. 150,- og hele trilogien kan købes samlet for kr. 300,-. Porto for en bog i alt kr. 32,-. Porto kr. 50,- for op til tre bøger til samme adresse.

Det er godt gået af Henrik Fiig på bare to år at have beriget den danske kriminallitteratur med tre læseværdige krimier…

Henrik Fiig får de varmeste anbefalinger, fordi man er atter en gang ganske godt underholdt.

Krimi-cirklen

Fint underholdende krimi uden voldsomme scener, så alle læsere kan være med.

Letlæst.

Forfatteren kender til skuespiller- og teaterverdenen, og det mærkes.

Krimisiden